Detta är Kexans hemsida om Skolshowen på Angeredsgymnasiet!

Välkommen
På Angeredsgymnasiet blir det show tre - fyra gånger per år. Första showen varje läsår kommer i november, och kallas De Mänskliga Rättigheternas Dag. Nästa show är julavslutningen. Och den tredje stora showen kommer på våravslutningsdagen.

Så gott som alla stora shower framförs i Angereds sporthall, men det händer ofta att det blir minst en extrashow någon gång under vårterminen, och den brukar uppföras i någon lokal i Blå Stället, Angereds kulturhus, som är sammanbyggt med gymnasiet.

Vad får man se?

Showerna innehåller mycket musik. Men även dansinslag, sketcher och ibland lite större teaterliknande nummer förekommer.

På Angeredsgymnasiet kan man läsa Estetiskt program: Dans/Teater/Ny Musik och dessutom en yrkesutbildning i dans; och estetklasserna har sina egna sceniska produktioner, men en del esteter passar på att göra saker i showerna också. Däremot är det absolut inte bara esteter som gör showerna! Showen görs av alla som är intresserade, vilket program de än läser på Angeredsgymnasiet.

Ny Musik är ett ganska nystartat program, och Skolshowen har börjat få ett gott samarbete med dem. Här är deras hemsida!


Skolshowens historia - en lägesrapport från julen 1995
- med uppgiften om nuvarande kändisar som en gång varit med i showen uppdaterad senast 2001-06-10

Wolfgang Rooschs bilder från showerna

Saker på gång Uppdaterad 2004-03-30E-mail:
kenneth.eriksson@visalarna.pp.se

Hemsida:
Kenneth Erikssons hemsida.

[Hem] Till Angeredsgymnasiets hemsida.Kenneth Eriksson -- kenneth.eriksson@visalarna.pp.se


Senast uppdaterad den 7 mars 2007